Előfizetés

Ő Liptai Claudia új szerelme!

Publikálás dátuma
2015.07.17. 09:52
Forrás: Facebook/Liptai Claudia
A TV2 műsorvezetőjére egy igazán édes helyen talált rá a boldogság, ugyanott, ahol nap mint nap kiéli a cukrászat iránti szenvedélyét. Claudia ( 42) új párja ugyanis a cukrászati gyakorlati helyét biztosító Pataki cukrászda tulajdonosa, Pataki Ádám (35) - írja a Blikk.

A Blikk úgy tudja, Claudia és Ádám kapcsolata még nagyon az elején jár, információink szerint ennek egyik oka az, hogy Ádám hivatalosan még házasember, három gyermek édesapja, amely egyértelműen nem az alaphelyzet, amelyre egy boldog párkapcsolatot építeni lehet. Claudia sem az a nő, aki egy nős, harmonikus kapcsolatban élő férfihoz közeledne, így bármennyire is érezte, hogy Ádám lehetne számára az a férfi, akit szeretni tudna, határozottan elutasította, hogy egy családos emberrel kezdjen. Úgy tudjuk azonban, hogy Ádám érzései annyira erősekké váltak a műsorvezetőnő iránt, hogy a férfi döntött: a szerelmet választja a már nem igazán működő házasságával szemben.

– Nem akartam senkit bántani, korrekt akartam lenni a családommal és a gyermekeim anyjával – vallotta be kérdésünkre Ádám, akit édesapja egy évvel ezelőtti hirtelen halála döbbentette arra rá, mennyire fontos, hogy az ember boldogságban élje az életét, és van, hogy egy pillanat alatt minden odavész. 

A teljes cikket itt olvashatja.