Halálra gázoltak egy kerékpárost a 33-as főúton

Meghalt egy kerékpáros a 33-as főúton, miután a mezőtárkányi elágazásnál összeütközött egy személygépkocsival szerda kora este - közölte honlapján a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tájékoztatásuk szerint a rendőrség teljes útlezárást rendelet el a helyszínelés idejére.

Szerző

Újra járnak a vonatok a kelebiai vonalon

Megindult a közlekedés a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon, amelynek egy szakaszán korábban pótlóbuszok vitték az utasokat a Soroksári úti autószerelő-műhelyben keletkezett tűz miatt

A késések fokozatosan csökkennek, a menetrend szerinti közlekedés 20 órára állhat helyre.

A Mávinform korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kelebiai vonalon a Soroksári úton kigyulladt autószerelő műhely oltása miatt a katasztrófavédelem lezárta a vasúti pályát. Az utasokat a ferencvárosi állomástól Soroksárig vitték a pótlóbuszok.
Kisdi Máté,a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a tüzet eloltották, tart a tűzvizsgálat.

Szerző

Iszonyú kínok között halhatott meg a kétéves kislány

Publikálás dátuma
2015.07.22. 19:15
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
A napon hagyott autóban felejtette a kétéves gyermeket  a nagyapja  Nyitrán - írja a 444.hu.

Az akuality.sk úgy tudja, hogy nagyapja vitte volna bölcsődébe a gyereket, de elfelejtkezett róla, bement dolgozni, míg a gyermek az autóban maradt. Csak délután háromkor vette észre, hogy kislány a napon álló, fekete kocsiban maradt. A mentők már nem tudták megmenteni.

A telje cikket itt olvashatja!

Szerző