Összeégett férfira bukkantak a nádasban

Eszméletlen, megégett férfit találtak a tűzoltók egy kigyulladt nádas oltása során a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Zsurk külterületén hétfő délután - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Dóka Imre elmondta, a helyszínre riasztott záhonyi tűzoltók megkezdték a férfi újraélesztését, a sérültnek az első információk szerint a végtagjai és a légcsöve égett meg. A férfiért mentőhelikopter indult. A kisvárdai tűzoltóegységek jelenleg is dolgoznak az égő nádas oltásán.

Szerző
Témák
Zsurk nádastűz

Szörnyethalt a 84 éves kerékpározó néni

Publikálás dátuma
2015.08.03. 15:04
Illusztráció/Thinkstock
Egy mezőgazdasági járműszerelvény gázolta halálra az idős asszonyt hétfőn Rakamazon.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a baleset a kisváros belterületén, a Dózsa György úton történt, ahol a kerékpáros a szemből érkező járműszerelvény vontatmányai közé szorult, és a helyszínen meghalt. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző

Meghalt egy motoros Soltvadkerten - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.08.02. 23:55
MTI Fotó: Donka Ferenc
A helyszínen meghalt egy motorkerékpárt vezető férfi, amikor járműve és két személygépkocsi összeütközött vasárnap délután Soltvadkerten – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Bársonyné Magó Krisztina közleménye szerint a tisztázatlan körülmények között történt baleset helyszínelésének befejezéséig az érintett útszakaszon teljes útzár van, kerülni a mellékutcákon lehet.

MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

Szerző