Előfizetés

Havasra cserélték le Hajóst

Publikálás dátuma
2015.08.24. 10:13
Forrás: Facebook/Havas Henrik
Nem akárkivel pótolhatja a TV2 a Sztárban sztár-széria nemrég kiesett negyedik zsűritagját - írja a Blikk. A "nem akárki" pedig nem más, mint az újra és újra a kalapból előhúzott, - ezek szerint - szinte minden műsor színesítésére alkalmasnak tartott Havas Henrik. (kéretik dobpergést és a név kiejtéséhez visongássá emelt hangot ideképzelni, minimum ez dukál ugyanis)

A sokak szerint túlságosan öntörvényű Hajós András helyébe ugyanis egy szintén nehezen irányítható figurát akar a csatorna a sikerműsor harmadik évadjába - írja a lap. A Blikk ugyanakkor emlékeztet arra, hogy Havas Henriknek pár évvel ezelőtt  meggyűlt már a baja a csatornával.

A sztori:

2007-ben már évek óta a Mokka műsorvezetője volt, amikor egyszer csak robbant a bomba, és a TV2 megvált a műsorvezetőtől. A csatorna akkori vezetése azért döntött a letiltás, majd a kirúgás mellett, mert Havas élő adásban bírálta a főnökeit. Egy napokig tartó üzengetés és hadjárat következett, amelyben hol a TV2 tudatta közleményben Havassal, hogy „viselkedése és megnyilvánulásai nem illeszkednek a csatorna szellemiségéhez, műsorpolitikájához", hol a műsorvezető vágott vissza pikírt módon.

forrás: Blikk

Dolgozók felvételével erősít a bevándorlási hivatal

Publikálás dátuma
2015.08.24. 09:39
MTI Fotó: Máthé Zoltán
 A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) már elkezdte betölteni azokat a kormánytisztviselői és közalkalmazotti állásokat, amelyeket a megnövekedett migráció miatt hirdetett meg - írta a Magyar Hírlap.

 A BÁH a lapot úgy tájékoztatta: 485 munkatársat vesz fel, a legtöbbjüket határozott, jövő augusztusig tartó időtartamra.  Az új kormánytisztviselők részben menekültügyi hatósági feladatokat látnak majd el, a közalkalmazottak pedig a befogadó intézmények működtetésében kapnak feladatot, döntően vidéken.  A többi közt számviteli, műszaki, közgazdasági, valamint menekültügyi ügyintézőt, a bicskei és a békéscsabai telephelyre közegészségügyi szakorvost és közegészségügyi felügyelőt keresnek.  Ugyanakkor a befogadókapacitás növelésére a kormány két további intézmény létrehozását tervezi; az új átmeneti állomások ezer-ezer embernek nyújtanak majd szállást - olvasható a lapban.

Nem járt a metró a reggeli csúcsban

Publikálás dátuma
2015.08.24. 09:21
Fotó:Népszava
Valamivel hét óra előtt nagyjából helyreállt a közlekedés a 3-as metró vonalán, ahol azonban a  menetrend teljes helyreállásáig a pótlóbuszok is segítik a vonalon a forgalmat - közölte  Facebook oldalán a BKK. 

Kora reggel az utasok füstszagot jeleztek a Nyugati téri metróállomáson, az okok kiderítéséig és elhárításáig pótlóbuszok vitték az utasokat a Deák tér és az Árpád híd között.   Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a távirati irodának elmondta, hogy mint kiderült, kisebb mennyiségű papírhulladék égett az állomás peronszintje alatt.