Botrány! Világhírű futballsztár balhézott a CBA-ban

Publikálás dátuma
2015.08.24. 18:29
A futballsztár igen harapós kedvében volt ma reggel. FOTÓ: Matej Divizna/Getty Images
Egy XII. kerületi CBA-ban csapta ki a balhét ma reggel a német futballsztár. Gyerekkel a karján nehezményezte, hogy sokat kell várakozni, mert csak két pénztár van nyitva. Matthäust végül a biztonsági személyzet kísérte ki a boltból.

A német futballsztár gyerekkel a karján, rövidnadrágban, pólóban keveredett konfliktusba a XII. kerületi Hegyvidék Központban található CBA Príma személyzetével. Az esetről a Cink számolt be egy olvasói levél alapján. A szemtanú azt állította, hogy a sorban állás miatt balhézott a sztár, Matthäus szerint ugyanis túl sokat kellett várni a pénztárnál, ráadásul csak két kassza volt nyitva. Először németül, majd néha angolra váltva próbálta meg eljuttatni véleményét a bolt személyzetének. A vitába egy angolul jól beszélő szőke nő is beszállt, igaz, nem a német futballsztár, hanem a pénztárosok védelmében.

A pénztárossal ordítozó sztárt végül a biztonsági őr tanácsolta ki a boltból. Matthäus amúgy is már ment volna, de távoztában még hangosan tovább beszélt angolul. Végül gyermekével együtt beült a bolt melletti Príma Pékségbe - számolt be az esetről a portál.

Szerző