Előfizetés

Kidőltek a barcások

A Barcelona két labdarúgójára, Daniel Alvesre és Sergio Busquetsre többhetes kihagyás vár sérülés miatt. 

A Bilbao elleni bajnoki mérkőzésen a brazil jobbhátvédet a 19., a világbajnok középpályást pedig a 68. percben kellett lecserélni, mindketten Aritz Aduriz belépője után voltak kénytelenek elhagyni a pályát. Alvesre minimum egy hónapig, Busquetsre pedig tizenöt napig nem számíthat a csapata.

Életveszélyesen sérült a Forma 1-es pilóta

Publikálás dátuma
2015.08.24. 22:10
Justin Wilson egy korábbi felvételen. FOTÓ: Chris Graythen/Getty Images
A korábbi Forma-1-es versenyző Justin Wilsont életveszélyes állapotban szállították kórházba az IndyCar legutóbbi futamáról. 

 A Pocono Speedwayen megtartott versenyen Sage Karam a falnak csapódott, a mögötte haladó Wilsont pedig a roncsról lerepülő törmelékek egyike fejbe találta, amitől eszméletét vesztette. A 37 éves Wilson 2003-ban tizenhat versenyen indult a Forma-1-ben.

Nem járt a metró a reggeli csúcsban

Publikálás dátuma
2015.08.24. 09:21
Fotó:Népszava
Valamivel hét óra előtt nagyjából helyreállt a közlekedés a 3-as metró vonalán, ahol azonban a  menetrend teljes helyreállásáig a pótlóbuszok is segítik a vonalon a forgalmat - közölte  Facebook oldalán a BKK. 

Kora reggel az utasok füstszagot jeleztek a Nyugati téri metróállomáson, az okok kiderítéséig és elhárításáig pótlóbuszok vitték az utasokat a Deák tér és az Árpád híd között.   Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a távirati irodának elmondta, hogy mint kiderült, kisebb mennyiségű papírhulladék égett az állomás peronszintje alatt.