Útzár a monori körforgalomban

Leborult egy fém alkatrészeket szállító lengyel kamion rakománya a 4-es főúton, a monori körforgalomnál hétfőn, a műszaki mentés idejére teljes útzár lesz az érintett szakaszon.

A kamion rakományának egy része az útra zuhant, egy része pedig elmozdult és még lóg a járműről.
A műszaki mentéshez darut is igénybe vesznek a tűzoltók.

Szerző

Karambol Zuglóban - Villamospótló buszok járnak

Két autó ütközött össze hétfő délután a főváros XIV. kerületében, az Erzsébet királyné útján, a Róna utcai csomópontban - közölte internetes oldalán a katasztrófavédelem. A baleset miatt egy szakaszon pótlóbuszok járnak a 3-as és 69-es villamosok helyett. 

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetben az egyik jármű az oldalára borult. Nem sérült meg senki, de a kocsik a villamossíneken vannak, ezért a Nagy Lajos király útja és a Mexikói út között a 3-as és 69-es villamosok nem közlekednek.
A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a 3-as és a 69-es villamos helyett a Mexikói út és a Nagy Lajos király útja/Czobor utca között a helyszínelés ideje alatt pótlóbuszok járnak.

Szerző

Menekülteket zsúfoltak be egy teherautóba - Videó!

Az elmúlt éjszaka három embercsempészt fogtak el és három gépkocsit foglaltak le a fővárosi rendőrök - írta a police.hu. Az egyik teherautóban 22 szír menekültet vittek volna összezsúfolva Bécsig, a rendőrök több ezer eurót foglaltak le a járműben.

A rendőrség honlapján azt közölte, hogy az egyik autó orosz sofőrje fejenként több száz euróért 11 olyan szír állampolgárt akart személyautójával Bécsbe vinni, akik korábban illegálisan lépték át Magyarország államhatárát. A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai másfél órával később a Budapest I., Hegyalja úton megállítottak egy olasz felségjelzésű autót, amelynek olasz sofőrje olyan külföldi személyeket szállított, akiket anyagi ellenszolgáltatásért Ausztriába akart vinni. A gyanúsítottat a járőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Az újbudai rendőrök a Pannonhalmi úton találtak egy magyar rendszámú autót, aminek rakterében összesen 22 fő szír állampolgárt találtak összezsúfolva, akiket a gyanú szerint Bécsbe akartak szállítani. A magyar sofőrt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták a XI. kerületi rendőrkapitányságon. A sofőrök autójában, azok átvizsgálása során több ezer eurót találtak és foglaltak le a nyomozók.

Szerző