Belehalt sérüléseibe az elgázolt idős asszony

Éjszaka belehalt sérüléseibe egy idős asszony, akit kedden este kerékpározás közben ütötte el egy személyautó Zalaegerszegen - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Sznopek Veronika elmondta: a súlyos sérüléseket szenvedett 79 éves asszony a kórházba szállítást követően, éjszaka hunyt el. A baleset kedd este történt a zalaegerszegi Göcseji úton. A Zalai Hírlap híre szerint a kerékpározó asszony egy benzinkút kanyarodó sávjáról a Göcseji út úttestére hajtott, amikor elütötte egy személyautó.

Szerző

Feladta magát a kocsmai késelő

Publikálás dátuma
2015.09.02. 09:20
Illusztráció: Thinkstock
Önként jelentkezett a rendőrségen az a 33 éves ikladi férfi, akinek a körözését emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelte el a nyomozóhatóság - közölte kedd este a rendőrség honlapján.

A közlés szerint hétfő este 23 óra körül egy aszódi söröző előtt alakult ki vita K. Norbert és a sértett között. A szóváltást követően K. Norbert egy késsel megszúrta a sértettet, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az ügyben az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Szerző
Frissítve: 2015.09.02. 09:54

Lezárták az M3-ast a karambolok sorozata miatt

Hármas karambol miatt lezárták az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszát Mezőkövesdnél, ahol jelenleg egyik forgalmi sávban sem lehet közlekedni Nyíregyháza felé - olvasható az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság honlapján.

Kamion és kisbusz, valamint konténeres kamion és személyautó ütközött egymással az M3-as autópályán, alig 150 méter távolságban egymástól. Mindkét helyszínen a műszaki mentést a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók végzik. A tájékoztatás szerint a várakozó kocsisor végén újabb baleset történt: kisteherautó és egy kamion ütközött egymással. A beszorult vezető kiszabadítását a mentőkkel közösen kezdték meg a mezőkövesdi egységek.

Szerző