Gesztesi kikészült, a fia helyettesíti

Publikálás dátuma
2015.10.02. 11:32
Forrás: Facebook/Karinthy Színház
 Gesztesi Károlyt egy jó ideig még biztosan nem láthatják a Karinthy Színház új darabjában, a Csalogány családban - írja a Bors.

 Remélem, hamarosan jobban lesz az édesapám, de amíg ez nem történik meg, addig a Karinthy Színházban én helyettesítem. Viszont az állapotáról nem szeretnék semmit mondani – nyilatkozta a lapnak a színész fia, Gesztesi Máté, aki egyébként a darab zenei rendezője, tehát jól ismeri a produkciót. Így nem okozott neki problémát, hogy múlt szombaton este, szövegkönyvvel a kezében kellett beugrania az édesapja helyett, aki a beszámolók szerint a komédia pénteki premierjén furcsán viselkedett a színpadon. 

– Szeretem Karcsit, de ezen az előadáson csak a teste volt jelen, a szelleme nem. Érződött, hogy nincs a helyzet magaslatán – idézte fel Karinthy Márton, a teátrum művészeti vezetője, akit szombaton Gesztesi titkárnője már azzal keresett meg, hogy a színész nem tud megjelenni a következő előadáson, majd az orvosa is felhívta.

– Azt mondta, Karcsit vírusos kórság gyötri, és ezt elfogadtam. A bérletesek miatt azonban megoldást kellett találnom, és Máté pompás beugró – magyarázta Karinthy, hozzátéve, hogy a jövő héten el fog beszélgetni Gesztesi Károllyal a hogyan továbbról.

A teljes cikket itt olvashatja!

Szerző