Előfizetés

Meghalt két motoros az iszonyatos ütközésben - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.10.03. 17:06
FOTÓ: police.hu
Két ember meghalt, amikor egy motorkerékpár összeütközött egy nyergesvontatóval Jászárokszállás és Jászberény között szombaton - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa.

Csesznok Csilla elmondta: a motorkerékpáros és utasa a helyszínen életét vesztette a baleset következtében. A rendőrség félpályás útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését - tette hozzá.

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

 

Villamos gázolt halálra egy idős férfit Kőbányán

A helyszínen életét vesztette az az idős férfi, akit a 3-as villamos szombaton elütött Budapesten, a X. kerület Kőrösi Csoma Sándor úton.

A rendőrség tájékoztatása szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján szombaton 12 óra 20 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között Budapesten a X. kerület Kőrösi Csoma Sándor úton az Ónodi utcai villamosmegálló közelében a 3-as villamos elütött egy idős férfit, a 87 éves budapesti lakos a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idején a 3-as és a 28-as villamos helyett autóbuszok vitték az utasokat Kőbánya alsó vasútállomás és Élessarok között.

Kiugrott egy pesti szálló ablakából a menekülő tolvaj

A férfi a főváros Bécsi utcai turistaszállójának első és második emeleti szobáiba próbált meg bejutni, amikor a recepciós megzavarta. A tolvaj kiugrott az ablakból, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudott tovább menekülni.

A recepciós a biztonsági kamera felvételén észrevette, hogy a férfi bemegy az egyik szobába, ezért felment a második emeletre, ahol megzavarta a férfit. A tolvaj dulakodni kezdett a recepcióssal, majd elmenekült a szállodai szintről, úgy, hogy kiugrott az első emelet egyik szobájának ablakából. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudott tovább menekülni, a helyszínről a kórházba szállították.

A rendőrök megállapították, hogy a második emeleti szobából az ott lakó hölgy táskája, pénztárcája és mobiltelefonja tűnt el, amelyeket az egyik mosdóban megtaláltak. A férfival szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága folytat nyomozást,  rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - számolt be az esetről a police.hu.