Frontális karambol a 84-esen: két ember sérült

Frontálisan ütközött két személyautó a 84-es úton Lövőnél, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a főutat a 93-as kilométernél - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerda reggel.

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a tűzoltók egy embert feszítővágóval vágnak ki az egyik autóból. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya közölte: a balesetben két ember sérült meg. A forgalmat Nemeskér és Lövő irányába terelik.

Szerző

Majdnem ölt a szén-monoxid Veszprémben

Feltehetőleg szén-monoxid-mérgezés miatt kellett kórházba szállítani két embert Veszprémben - közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága szerdán.

A veszprémi Stadion utcában egy második emeleti lakásban lett rosszul két lakó szerdára virradó éjjel. A helyszínre kiérkező veszprémi hivatásos tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a lakásban. A mentők kórházba szállították a két embert.

Szerző

Gyilkosokat fogtak a szerb-magyar határnál - Videók!

Publikálás dátuma
2015.10.14. 10:38
FOTÓK: police.hu
A német és a norvég hatóságok által emberölés miatt keresett bűnözőket fogtak el a magyar rendőrök a röszkei és csanádpalotai határátkelőhelyen - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán. A fő képre kattintva galéria nyílik!

Szent Szabolcs közölte: a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen október 5-én jelentkezett kilépésre egy osztrák rendszámú autóval két osztrák és egy török állampolgár. A Schengeni Információs Rendszer azt jelezte, hogy a jármű egyik utasa, egy harmincéves török férfi ellen a német hatóságok a felesége meggyilkolása miatt európai elfogatóparancsot bocsátottak ki három nappal korábban. A magyar rendőrök a férfit őrizetbe vették, a Fővárosi Törvényszék másnap elrendelte átadási letartóztatását.

A norvég rendőrség bocsátott ki európai elfogatóparancsot egy koszovói állampolgár ellen még 2005-ben emberölés és más bűncselekmények miatt. A 46 éves férfi kedden délután jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen egy taxi utasaként. Az útlevélkezelőnek a férfi egy szerb útlevelet adott át ellenőrzésre. A Schengeni Információs Rendszer jelezte, hogy - bár az okmány más nevére volt kiállítva - a férfi ellen európai elfogatóparancs van érvényben - tudatta az őrnagy.

A norvég hatóságok tájékoztatása szerint a 46 éves koszovói állampolgár a skandináv ország egyik legkeresettebb bűnözője. A rendőrök őrizetbe vették, átadási letartóztatásáról a Fővárosi Törvényszék dönt - közölte a szóvivő.

A galériáért kattintson a fő képre!

Szerző
Frissítve: 2015.10.14. 13:42