Előfizetés

Meghalt egy asszony, akit elgázolt hajnalban egy autó

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt hajnalban a 62-es számú főút 37-es kilométerszelvényében (Börgöndpuszta külterületén). A rendelkezésre álló adatok alapján egy 63 éves nőt, eddig ismeretlen körülmények között egy Seregélyes irányából közlekedő 29 éves férfi járművével elgázolta - adja hírül a police.hu.

Az áldozat a baleset következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idején a forgalom az érintett útszakaszon –rendőri irányítás mellett- egy ideig félpályán haladt, a zárlatot fél 9 körül feloldották. 

Tömegkarambolok az M3-ason - Lezárták az autópályát

Két tömeges karambol történt vasárnap este az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán a Budapest felé vezető oldalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy az autópálya 78-as kilométerszelvényében - Gyöngyös közelében - hét gépjármű összeütközött. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján személyi sérülés nem történt.

Közölték, hogy ugyancsak a fővárosba vezető oldalon, a korábbi balesettől tíz kilométerrel távolabb, Ludas közelében öt személygépjármű összeütközött. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján három ember szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. Mindkét helyszínelést teljes útlezárás mellett végezték a rendőrök.

Frissítés: Ismét zavartalan a forgalom az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán, a rendőrök befejezték a helyszínelést és feloldották a teljes útlezárásokat a Gyöngyös-kelet és a Ludas csomópontoknál.

Vizsgálja a rendőrség Novák Előd akcióját

A rendőrség vizsgálja a Szabadság téri vasárnapi megmozdulás körülményeit - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az MTI annak nyomán kereste meg a rendőrséget, hogy több hírportál is beszámolt arról: vasárnap délután egy csoport a Szabadság téri szovjet emlékműhöz vonult azzal a céllal, hogy eltávolítsák az emlékműről a szovjet címert, de ezt az ott lévő rendőrök megakadályozták.

A rendőrség azt közölte, a rendezvényt nem jelentették be. Az index.hu oldalon közzétett felvételen az látszik, hogy Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselő vezetésével többen az emlékműhöz vonultak, de nem tudtak a címerhez hozzáférni, mert rendőrsorfal állta az útjukat. Kisebb lökdösődés is kialakult. Arra kérdésre, hogy indul-e az ügyben eljárás, a rendőrség azt válaszolta: vizsgálják az eset körülményeit.

Lásd még: Balhé a Szabadság téren: rendőrök teperték le Novák Elődöt - Videók!