Lezuhant egy tinédzser a somlói vár faláról

Leesett egy tizenéves fiú a Veszprém megyei somlói vár faláról; állapota súlyos, de nem életveszélyes - írta pénteken délután honlapján a katasztrófavédelem.

 A közlés szerint a tűzoltók segítettek beteg szállításában, akit a mentők kórházba vittek.

Szerző

Gyerek halt meg a tömegbalesetben Lakiteleknél (fotók)

Publikálás dátuma
2015.10.30. 16:20

Teljes szélességében lezárták a 44-es főutat Lakiteleknél, ahol halálos baleset történt - közölte honlapján pénteken délután a rendőrség. A karambolban egy 12 éves gyermek vesztette életét - erről az RTL Klub híradója tudósított.

Öten voltak a kocsiban, és csak a szerencsének köszönhető, hogy senki nem sérült meg - mondta az egyik autó sofőrje a Híradóban.

Ahogy a rendőrség írta, három autó és egy kamion ütközött össze a település külterületén. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek; a forgalmat alsóbb rendű utakra terelik.

 MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

 

Szerző
Frissítve: 2015.10.30. 19:13

Megint egy kamion gázolt el egy gyalogost

Teherautó ütött el egy gyalogost Makó közelében péntek délután, a férfit mentőhelikopter vitte kórházba - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szenti Szabolcs közölte, az első adatok szerint a kamion Szeged felől Makó irányába haladt a 43-as főúton, egy gyalogos a 28-as kilométer közelében a jármű elé lépett, és a teherautó elütötte. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.  A rendőrség a helyszíni szemle idejére a főutat teljes szélességében lezárta.

Szerző