Szelfiket készített a büszke kábítószerárus

Előzetes letartóztatásba került egy férfi, aki drogot árult Szikszón és környékén. A gyanúsítottnál olyan fényképeket, szelfiket találtak, amelyeket magáról és a méretes kannabisz növényekről készített - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dobi Tamás kifejtette, kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a megyei főkapitányság a 35 éves szikszói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi kábító hatású anyagot termesztett, majd árult több környékbelinek.
Hozzátette, a gyanúsítottat hétfőn fogták el, a házkutatás során a nyomozók a kábítószeren kívül lefoglaltak a drog kereskedelméhez szükséges eszközöket - mérleget, gyorszáró tasakokat -, valamint készpénzt, ekkor találták meg a fényképeket is.

A rendőrök a szikszói férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatására, amelyet ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság szerdán el is rendelt - jegyezte meg Dobi Tamás.

Szerző

Árokba borult egy autó, lezárták a 4-est Debrecennél

Árokba borult egy autó szerda délután Debrecen és Apafa között, a 4-es főutat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalom elterelésére nincs lehetőség.

Az első adatok szerint a személyautó sofőrje nem az út- és a látási viszonyoknak megfelelően vezetett, ezért borulhatott árokba a jármű.

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvos igazgatója közölte, a gépjármű vezetőjét könnyebb sérülésekkel a debreceni Kenézy Gyula Kórház traumatológiai osztályára vitték.

Szerző

Gázolt a villamos Zuglóban - Óriási a dugó!

Publikálás dátuma
2015.11.04. 14:58
Illusztráció: Tóth Gergő/Népszava
Egy villamos elsodort egy embert, ezért egy ideig pótlóbuszok jártak a Bosnyák tér és az Örs vezér tere közötti szakaszon. A környéken nagy dugó alakult ki - írja a hvg.hu.

Elsodort egy gyalogost egy villamos a Nagy Lajos király útján, a Mogyoródi úti kereszteződés után az Örs vezér tere felé - tudta meg a lap a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. A helyszínen tartózkodó munkatársuk szerint hatalmas dugó alakult ki a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között.

A BKK fődiszpécsere azt a tájékoztatást adta, hogy a 3-as, 62-es és 62A jelzésű villamosok helyett a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között pótlóbuszok közlekednek, illetve igénybe lehet venni az ezen a szakaszon közlekedő 32-es buszt is. A villamosforgalom nem sokkal háromnegyed kettő előtt állt helyre. A mentőszolgálat munkatársa későbbre ígért tájékoztatást a sérült állapotáról.

Szerző