Ég egy lakóház Galgamácsán

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy családi ház tetőszerkezete Galgamácsán, a tűz a melléképületre is átterjedt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a lángok szerdán kora délután csaptak fel a 130 négyzetméteres, Kossuth Lajos utcai ingatlan tetején, majd átterjedtek az 50 négyzetméteres melléképületre is, melyben az első jelentések szerint egy gépkocsi áll.
A szomszédos ingatlanokat is veszélyeztető tüzet jelenleg is oltják az aszódi, a gödöllői és a váci tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával - mondta a szóvivő.

Az ingatlanból kihoztak egy gázpalackot, de még több is lehet bent, ezeket keresik. Személyi sérülés nem történt - tette hozzá Csámpai Attila.

Szerző
2015.11.11 17:12

Két halottat találtak egy lángoló családi házban Nemespátrón

Publikálás dátuma
2019.01.15 22:01
Képünk illusztráció
Fotó: AFP/ Massoud Hossaini
A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az égő épületből, a lakókat már nem lehetett megmenteni.
Családi ház égett kedden este a Zala megyei Nemespátrón, a Fő utcában: a helyszínre riasztott tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az épületben – írja közleményében a megyei katasztrófavédelem.
Mint írják, a konyha és az egyik szoba égett. A nagykanizsai hivatásos és a csurgói önkormányzati tűzoltók elfojtották a lángokat, és egy gázpalackot is kihoztak a tűzből, megakadályozva a robbanást. 
2019.01.15 22:01

Lezuhant és meghalt egy munkás egy szombathelyi építkezésen

Publikálás dátuma
2019.01.15 17:16
Fotó: Tóth Gergő
Fotó: /
Lezuhant egy munkás egy szombathelyi építkezésen kedd délután, az 54 éves vasvári férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség az állami hírügynökséggel.
Az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt vizsgálják. A baleset a vaol.hu hírportál beszámolója szerint a Szent László király utcában egy vívócsarnok építése közben történt. A férfi állítólag egy gerendát akart ledobni, mielőtt a 8-10 méteres magasságból lezuhant. Életéért hosszú ideig küzdöttek a mentők, de nem jártak sikerrel.
Szerző
2019.01.15 17:16