Be akart törni a pilótafülkébe egy nő a londoni járaton

Megpróbált bejutni egy nő a pilótafülkébe a British Airways Londonból Bostonba tartó járatán – tudósít a Fox.

A gép kedden reggel szállt fel a Heathrow repülőtérről és helyi idő szerint fél kettőkor érkezett meg az amerikai városba.

Az utasnak esélye sem volt bejutni a pilótafülkébe, a gépen tartózkodók lefogták, de erről egyelőre nem tudni további részleteket.  A gép személyzete rendőri erőt kért a repülőtérre.

Szerző

Rengeteg migráns érkezett - Fokozott rendőri készültség

Növelték a rendőri készültséget az ausztriai Spielfeldben, a szlovén-osztrák határon, mivel rengeteg migráns érkezett a településre hétfőn és kedden.

A köztévé tudósítása szerint a határon mintegy 8 ezren várakoznak arra, hogy továbbmehessenek Ausztria, majd Németország felé. Az osztrák oldalon nagyjából 3 ezren, a szlovén oldalon több mint 3 ezren, a "senki földjén" pedig 1500-an vannak - tették hozzá. A buszok több órán keresztül nem közlekedtek. Az elsők körülbelül egy órával ezelőtt érkeztek meg, és most már tíz jármű is arra vár, hogy a migránsokat elszállítsa - hangzott el a tudósításban.

Szerző

2 éves kisfiú került kórházba szén-monoxid-mérgezéssel

Három embert vittek szén-monoxid-mérgezés miatt kórházba kedden egy fővárosi lakásból - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.

Zalavári Borbála elmondta: a VII. kerületi Bethlen Gábor utcából bevitt két felnőttet és egy kisgyereket megfigyelésre tartották bent a kórházban; mindhárman enyhe fokú mérgezést szenvedtek. Az RTL Klub Híradója arról tudósított, hogy az apa mentette meg a két éves kisfiú életét.

Szerző