Kovács Patrícia - Nem tudom, mitől férfi a férfi

Kovács Patríciának nem számít a külső, sokkal inkább a férfiak belső szépségét szereti fürkészni. A Hungary’s Got Talent zsűritagja imádja megélni a szerelmet - írja a Bors.

A legfontosabb férfiak az életemben kétségkívül a szerelmeim, a testvérem és az édesapám, aki ugyan már nincs köztünk, és be kell valljam, hogy nem is volt éppen ideális a viszonyunk, de meghatározó férfi az életemben. Szerintem minden kislány örök életében azt a férfit keresi, aki vagy nagyon hasonlít, vagy éppen pont az ellenkezője a saját apjának. Én is így voltam ezzel mindig. Az öcsémet azért soroltam ide, mert szerintem az is nagyon fontos, hogy ő volt az – mivel együtt nőttünk fel –, aki mellett folyamatosan megtanultam, hogy bizony a „fiúk mások”. És a szerelmeim. Mindegyiküknek hálás vagyok, mert csodálatos érzelmeket élhettem át velük, és egyikőjüket sem bántam meg.

A szerelmet szeretem megélni minden gyönyörűségével és poklával együtt.

Hogy mitől férfi a férfi? Nem tudom. Ez kémia. Mindegyik más. Az én szerelmeim is alapvetően mások voltak, külsőleg és belsőleg egyaránt. Két közös vonásuk volt. Az egyik a humor, ami számomra a legfontosabb tulajdonság. Az ironikus feketehumor a gyengém. A másik pedig a magabiztosság. Szeretem, ha egy férfinak van határozott elképzelése arról, hogy „merre van az arra”. Viszont külsőségekben nincs konkrét zsánerem. 

Az eredeti cikket itt olvashatja.

Szerző