5000 doboz csempészcigivel bukott le

Ötezer doboz, magyar adójegy nélküli cigaretta került elő egy lengyel rendszámú jármű házilag átalakított alvázából, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei közúti ellenőrzést végeztek az M70-es autóúton - tájékoztatott a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense szerdán.

Cséve Szabolcs közölte: a pénzügyőrök az ötmillió forint értékű dohányárut és a gépkocsit lefoglalták. Az autót vezető ukrán állampolgár ellen költségvetési csalás miatt büntetőfeljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál és mintegy hatmillió forint jövedéki bírságot is kiszabtak a sofőrre - tette hozzá.

Szerző

Eltűnt egy beteg egy szabolcsi idősek otthonából (fotó)

Publikálás dátuma
2015.11.25. 10:34
Forrás: police.hu
A fülpösdaróci idősek otthonából tűnt el egy 71 éves asszony kedd délután. A beteg, tájékozódni képtelen nyugdíjast éjszaka is nagy erőkkel keresték. A kutatás szerdán is folytatódik, csaknem hetvenen igyekeznek minél előbb megtalálni: rendőrök, polgárőrök, speciális mentők és tűzoltók. Keresőkutyákat is hőkamerát is bevetettek, de a rendőrség a lakosság segítséget is kéri.

Oláh Lászlóné körül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, arca beesett, haja őszül, szeme kékes. Valószínűleg papucsot, melegítőnadrágot és zöld garbót visel, amelyre egy sárga hálóinget vehetett fel.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, aki kedden, délután 4 óra után látta az asszonyt , haladéktalanul jelentkezzen az alábbi elérhetőségek egyikén!

Szerző

Csecsemő szenvedett súlyos szén-monoxid-mérgezést

Súlyos szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy három hónapos csecsemő és édesanyja Budakalászon, a Budai úton szerda reggel - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy a tűzoltók a mérgező gáz folyamatos jelenlétét mutatták ki a családi házban. A nőt és a gyermeket a mentők kórházba vitték.

Szerző