Rajtakapta az apa a lányait erőszakoló pedofilt

Publikálás dátuma
2015.12.06. 10:12
Illusztráció! Fotó: Thinkstock
Zárt tárgyalást rendelt el a Pécsi Ítélőtábla egy jövő héten induló perben. A 49 éves Somogy megyei férfi szomszédai mindkét kislányát megerőszakolta, a gyerekek édesapja érte tetten a perverz ismerőst - írja a Bors.

Első fokon 12 év fegyházra ítélte a Kaposvári Törvényszék P. Z.-t. Az ügyben hamarosan másodfokú, jogerős döntés születhet. Az egyedül élő, egyébként büntetlen előéletű férfi jó viszonyban volt a vele egy utcában lakó családdal. Rendszeresen átmentek egymáshoz, a munkában kisegítették egymást. 2014. szeptember P. Z. lakásában együtt kártyázott a szomszédban lakó 7 éves kislánnyal, aki korábban rendszeresen átjárt hozzá játszani. A férfi hirtelen nemi vágyat érzett, ezért levetkőztette a gyermeket, erőszakkal szexuális cselekményre, illetve annak eltűrésére kényszerítette.

A cselekmény közben lépett be a vádlott házának szobájába a másik, 9 éves lány, akit szintén szexuális cselekményre kényszerített. Csakhogy a kislány apja is átment a vádlott házába, hogy a gyermekét hazavigye, ekkor érte tetten a ruhátlan pedofilt. Az apa azonnal feljelentést tett - írja a lap.

Szerző

Szörnyethalt a villanyoszlopnak csapódó autóban (fotók)

Publikálás dátuma
2015.12.06. 09:31
MTI Fotó: Lakatos Péter
Halálos baleset történt a Pest megyei Taksonyban vasárnap hajnalban: villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi, amelynek egyik utasa a helyszínen életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Az adatok szerint december 6-án éjfél után, Taksonyban, a Baross téren eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a gépjármű egyik utasa a helyszínen életét vesztette. A gépjármű vezetőjét és másik utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Szerző
Témák
baleset Taksony

Kamion és autók ütköztek a 2-es főúton

Kamion és két személyautó ütközött össze a 2-es főúton Nógrád megyében szombaton; a kamion üzemanyaga kifolyt az úttestre, Rétság és Szendehely között teljes az útlezárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Noskó Zsolt ismertette: egy Rétság irányából Vác felé haladó kamion - eddig tisztázatlan okból - áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol két, Rétság felé tartó személygépkocsival összeütközött, és az oldalára borult. A kamionnak ezt követően egy harmadik személygépkocsi is nekiütközött.

Angyal Eszter, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban arról tájékoztatt, hogy a balesetben négyen sérültek meg, a műszaki mentésen a rétsági és a váci hivatásos tűzoltók dolgoznak.

Szerző