Előfizetés

Hosszú Katinka és Király Gábor az év legjobbjai között

Publikálás dátuma
2015.12.15. 09:21
FOTÓ: Getty Images
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 54 sportág szövetsége válaszolt a megkeresésre.

A voksolás történetében az abszolút csúcstartó Portisch Lajos sakknagymester, aki 23-szor lett első 1964 és 1994 között.

Az idei győztesek közül kiemelkedik a fallabdázó Krajcsák Márk és a számszeríjász Lénárt Ágota, ők ugyanis tizenkettedszer lettek elsők sportágukban. A tájékozódási búvárúszó Balázs Péter 11. alkalommal nyert, míg a "tizedesek" táborát gyarapítja a fogathajtó Lázár Vilmos és a sportlövő Sidi Péter.

A labdarúgóknál az Európa-bajnoki részvételt 1972 után újra kiharcoló válogatott kapusát, Király Gábort választották meg az év legjobbjának.

Az úszóknál Cseh László nyolcadszor, Hosszú Katinka ötödször lett első. Előbbi egy, míg utóbbi két aranyéremmel tért haza a kazanyi világbajnokságról.

A Magyar Vitorlás Szövetség később, míg a Magyar Kézilabda Szövetség csak a december 20-án záruló női világbajnokság után nevezi meg legjobbjait.

Ezért nem jár a 24-es villamos - Fotó!

Publikálás dátuma
2015.12.15. 09:17
Forrás: BKK/Facebook
Pótlóbuszok járnak a 24-es villamos helyett a Magdolna utca és a Keleti pályaudvar között csőtörés miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ kedd hajnalban a Facebook-oldalán.

Az oldalra feltöltött kép tanúsága szerint a Keleti pályaudvarhoz közeli, VIII. kerületi Festetics utcában, a 24-es villamos végállomásánál történt a csőtörés.

Zárva a határátkelő Ásotthalomnál

Szerbiai informatikai problémák miatt nem nyitott ki az Ásotthalom-Királyhalom (Backi Vinogradi) határátkelőhely kedd reggel - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 Szenti Szabolcs közölte, hogy az utazók a hiba elhárításáig Röszke felé kerülhetnek.