Előfizetés

Világszenzáció lett Azurák elképesztő bakija - Videó!

Publikálás dátuma
2015.12.15. 10:45
Forrás: Facebook/Azurák Csaba
Három nap alatt több mint kétmillióan nézték meg az ominózus videót a YouTube-on, amint a TV2 híradósa, Azurák Csaba adás közben szunyókált a Tények stúdiójában, majd mintha mi sem történt volna, vérprofiként folytatta a hírolvasást. A szenzációs jelenet bekerült egy nemzetközi válogatásba, így most az egész világ számára elérhetővé vált a bakizás.

A videó először Magyarországon terjedt futótűzként, miután egy szemfüles néző kiszúrta, amint Azurák Csaba, a Tények műsorvezetője élő adásban szunyókált a TV2 hírműsorában. Azurák a bakizás után úgy nyilatkozott: nem arról volt szó, hogy elaludt, de valóban vicces az a videó, amely körbejárja az internetet. "Nem aludtam, hiszen mozgott a szám, hanem hátra dőlve éppen Várkonyi Andrea műsorvezetőtársammal szakmáztunk" - védekezett a műsorvezető.

Ahogy Azurák mondta, a videó tényleg körbejárta az internetet, a felvétel ugyanis bekerült egy tizenöt perces nemzetközi válogatásba, így már az egész világ láthatja a TV2 híradósát a legviccesebb bakizó riporterek között. A szenzációs összeállítást pár nap alatt már több mint kétmilliószor nézték meg, íme: