Gázpalackokat tárolt a garázsban, kigyulladt az épület

Tucatnyi gázpalackot hoztak ki a tűzoltók Zalaszentgróton egy égő garázsból, ahol két PB-palack felrobbant, de nem sérült meg senki - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tűz hajnalban keletkezett, és átterjedt a garázs mellett álló családi ház tetejére is. A zalaszentgróti és a keszthelyi tűzoltók az oltás közben egy szén-dioxid- és tizenhárom PB-gázpalackot hoztak ki a garázsból, két további palack azonban még a kiérkezésük előtt felrobbant. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Szerző
2015.12.23 14:45

Halálos baleset – Busz és autó ütközött Nógrád megyében

Publikálás dátuma
2019.01.18 13:03
A kép illusztráció
Fotó: Népszava/
A gépkocsit vezető 76 éves férfi életét vesztette a balesetben.
Összeütközött egy gépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz péntek délelőtt a Nógrád megyei Bátonyterenyén, az Ózdi úton – írja a police.hu. A balesetben az autót vezető 76 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az buszon nem sérült meg senki. A helyszíni szemlét a rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg.
2019.01.18 13:03

Ég egy kamion az M1-esen, lezárták a Budapest felé menő sávokat

Publikálás dátuma
2019.01.17 19:58
Illusztráció/BM katasztrófavédelem, Facebook
Fotó: /
A sofőr időben ki tudott szállni a járműből, így senki nem sérült meg a tűzben.
Ég egy kamion az M1-es autópálya 25-ös kilométere közelében, Zsámbék környékén, a Budapest felé tartó sávokat lezárták - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök este az MTI-t. Csámpai Attila elmondta: a kamion teljes egészében ég, jelenleg is oltják a tűzoltók. Nem sérült meg senki, a sofőr időben ki tudott szállni a járműből, amely autóalkatrészeket szállított.

A másik oldalon, Győr felé, egy sávon haladhat a forgalom - tette hozzá.
2019.01.17 19:58