Előfizetés

Kettészakadt autó - Ismét jár a HÉV (Fotók)

Publikálás dátuma
2016.01.23. 12:42
MTI Fotó: Lakatos Péter
Ismét teljes vonalán közlekedik a H5-ös HÉV, miután Békásmegyer és Pomáz között megszűnt a hajnali budakalászi baleset miatti korlátozás - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Szombaton hajnalban Budakalászon egy személyautó villanyoszlopnak csapódott, kettészakadt, darabjai a HÉV-sínekre hullottak, ezért nem közlekedett a HÉV. A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője szerint a balesetben hárman sérültek meg.

Csámpai Attila korábban elmondta, hogy a baleset Budakalászon a Szent László utcában a HÉV-megálló közelében történt. Az autó három utasa kirepült a gépkocsiból, a mentők tájékoztatása szerint ketten súlyosan, egyikük könnyebben sérült.
Mentésükben a pomázi tűzoltók is segédkeztek - tette hozzá.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

A baleset helyszínelésének idejére a közúti forgalmat Pomáz, illetve Budapest irányába terelték az érintett útszakaszról.

Kivégezték a lottónyertest

Publikálás dátuma
2016.01.23. 11:45
A kép illusztráció FOTÓ: Thinkstock
Január 20-án este három maszkos fegyveres rontott be Craigory Burch Jr. bérelt lakásába, és pénzt követeltek tőle. A helyi WALB televízió riportja alapján, a támadás idején a férfi barátnője is az ingatlanban tartózkodott a pár gyerekeivel - írja a Blikk.

A megfenyegetett férfi odadobta a nadrágját a maszkos rablóknak, akik a tárcáját kutatták, és élettársa közben elmenekült a lakásból, vélhetően a kiskorú gyerekekkel, és riadóztatta a rendőrséget. A kiérkező rendőrök holtan találták a lakásban a férfit, aki november végén nyerte meg a Fantasy 5 nevezetű lottójáték átszámítva 125 millió forintos nyereményét. Az emelővillás gépkezelőként dolgozó férfi egy benzinkúton vásárolta a nyertes szelvényt.

A Georgia állambeli szerencsejáték szabályzata értelmében pózolnia kellett a csekkel, és ekkor figyelhettek fel rá későbbi gyilkosai. Családja elmondása szerint, Craigory szerény körülmények között élt, és a nyereményből sok szükséget szenvedő embernek segített. Barátai a közösségi hálón jelezték megrökönyödésüket, de azt továbbra sem tudni, miért oltották ki az életét.

A teljes cikket itt olvashatja!

Eltűnt egy 14 éves lány Előszállásról - Fotó

Publikálás dátuma
2016.01.23. 11:14
FOTÓ: police.hu
Hanol Evelin Kamilla megtalálásához a rendőrség lakossági segítséget kér - olvasható a police.hu honlapon.

Dunaújvárosi Rendőrkapitányság folytat eljárást Hanol Evelin Kamilla eltűnése miatt. A 14 éves lány január 22-én este előszállási otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.

Hanol Evelin Kamilla körülbelül 165 centiméter magas, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete dzsekit, terepszínű nadrágot és kékes-szürke színű sportcipőt viselt.

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a lány tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot a nap 24 órájában hívható 06-25-510-510-es telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán.