Frontális karambol az 51-esen: többen sérültek!

Két személyautó ütközött frontálisan az 51-es főúton Kiskunlacháza és Áporka között szombat délután, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a balesetben többen megsérültek - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, az egyik autóban csak a sofőr ült, aki beszorult a roncsba. A mentősök stabilizálják az állapotát, hogy a tűzoltók kiemelhessék. A másik autóban ketten utaztak, őket a mentősök vizsgálják és ellátják. Az 51-es főút forgalmát a mentés és a helyszínelés idejére egy földútra terelik.

Szerző

Tömegkarambol a 3-ason, messziről kerülje el ezt a szakaszt!

Négy személygépkocsi ütközött össze a 3-as számú főút Nyékládháza és Emőd közötti szakaszán szombat délután, egy autó kigyulladt, egy ember megsérült - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Dobi Tamás arról tájékoztatott, hogy a rendőrség a helyszínelés idejére a 3-as számú főút ezen szakaszát teljes szélességében lezárta, a terelés idejére az M30-as autópálya emődi és nyékládházi útszakasza díjmentesen használható.

Szerző
Témák
karambol 3-as út

Meghalt egy férfi a rendőrkapitányságon

Rosszul lett, majd életét vesztette egy 33 éves férfi a Hevesi Rendőrkapitányság épületében pénteken este, miután lopás miatt előállították - értesült a heol.hu. A portál ma azt is közölte: az időközben elvégzett igazságügyi orvosszakértői vizsgálat elsődleges megállapításai alapján a férfi halálát fulladás okozta, bántalmazásra, idegenkezűségre utaló nyomok nem merültek fel.

A lapot az esetről szombaton kora délután a férfi rokona értesítette, aki elmondta, lopás miatt vitték be a rendőrök a kapitányságra a testvérét, akinek egy korábbi baleset miatt műtétre volt szüksége, a torkába egy csövet helyeztek el. A családtag azt gyanítja: testvérét az előállításkor és az elfogáskor megverték a rendőrök, és a férfi az ütésekbe halt bele. 

A nyilvánossághoz azért fordultam, mert szeretnénk, ha szakértők vizsgálnák meg az esetet és kiderítenék, miért és hogyan halt meg a testvérem, aki 6 gyermeket hagyott hátra. Feljelentést is teszünk a rendőrök ellen - közölte.

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő az üggyel kapcsolatban a heol.hu-nak azt mondta: a Hevesi Rendőrkapitányság járőrei pénteken az esti órákban szabálysértés miatt előállítottak a kapitányságra egy 33 éves helyi férfit, aki a rendőrség épületében rosszul lett, majd hirtelen eszméletét vesztette. A rendőrök elsősegélyben részesítették a férfit és értesítették a mentőszolgálatot, azonban a kiérkező szakemberek újraélesztési kísérlete ellenére a férfi életét vesztette - nyilatkozta.

Szerző