Előfizetés

Törökszentmiklósi drog - Romlott két férfi állapota

A háromból két kábítószerező törökszentmiklósi fiatal férfi állapota romlott, jelenleg gépi lélegeztetésre szorulnak az intenzív osztályon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet sürgősségi betegellátó osztályának vezető főorvosa hétfőn.

Kondor Klára elmondta: a szolnoki kórházban levő harmadik fiatalembert még mindig a sürgősségi osztályon ápolják, állapota kissé javult. Az intenzív osztályon az MTI-t arról tájékoztatták, hogy a gépi lélegeztetésre szoruló két fiatalember, valamint a császármetszésen átesett két nő állapota is súlyos, életveszélyes.

A megyei főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint több embert súlyos állapotban vittek kórházba a mentők Törökszentmiklósról egy veszélyes, új pszichoaktív anyag fogyasztása miatt csütörtök éjszaka és péntek délelőtt.

Ecseki Tímea, a Hetényi kórház ügyeletes orvosa az M1 aktuális csatornának péntek este azt mondta, hogy két várandós nő is hozzájuk került, rajtuk császármetszést is végre kellett hajtani. Elek István, a budapesti Péterfy Sándor utcai kórház osztályvezető főorvosa az MTI érdeklődésére megerősítette: egy fiatal férfit kórházukba szállítottak Szolnokról.

A rendőrség múlt pénteken azt közölte, hogy a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 39 éves helybéli férfit a városban történt kábítószer-fogyasztásokkal és megbetegedésekkel kapcsolatban.

Halálra gázolt egy teherautó egy nőt Óbudán - Fotók

Publikálás dátuma
2016.02.01. 13:16
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Az eddigi információk szerint 2016. február 1-jén reggel a Budapest III., Gyógyszergyár utcában egy tehergépkocsi elgázolt egy gyalogost - közölte a rendőrség honlapján. 

A baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A budapesti rendőrök a baleset helyszínelését végzik.

Mentőkre támadt egy férfi (fotók)

Publikálás dátuma
2016.02.01. 11:47
MTI Fotó: Lakatos Péter
Mentőkre támadt egy férfi Budapest VI. kerületében, az Eötvös utca és az Aradi utca kereszteződésében.

Az előzőleg a földön fekvő fiatal férfi a hozzá kihívott mentőkre támadt az ellátása során, egy mentőápoló megsérült. A zavartan viselkedő férfit a kiérkező rendőrök fogták le, majd őrizet mellett kórházba vitték. A sérült ápoló is kórházba került.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter