Előfizetés

Kirepült az autóból, azonnal meghalt (fotók)

Publikálás dátuma
2016.02.19. 16:27
MTI Fotó: Bodnár Boglárka
 Frontálisan ütközött két személygépkocsi péntek délután Dunaalmás előtt a 10-es főúton, az egyik autóból egy ember kizuhant és a helyszínen meghalt - mondta el a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője 

Völgyi Ágnes közölte: a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az egyiküket a tűzoltók vágták ki a járműből. A sérülteket mentőhelikopterrel Budapestre, illetve autóval Tatabányára vitték. A két karambolos autóba egy harmadik jármű is beleütközött.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. A forgalmat Tata felől az 1129-es útra, Almásfüzitő felől az 1-es főútra terelik.

MTI Fotó: Bodnár Boglárka

MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Teljes útzár az M3-as autópályán Hatvannál!

Egy teherautóról vaslemezek zuhantak az úttestre az M3-as autópályán Hatvan közelében péntek délután, a helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát Nyíregyháza felé teljes szélességében lezárták - közölte honlapján a katasztrófavédelem. 

A tájékoztatás szerint egy személyautó a teherautóról az úttestre zuhant rakománynak ütközött. Az elsődleges információink szerint az eset során több ember megsérült.

Késsel támadt a kórházi ápolókra egy részeg férfi

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság egy 22 éves férfit, aki késsel támadt egy kórházi ápolóra - tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség pénteken.

Ibolya Tibor főügyész közölte: a férfit kedd éjjel egy fővárosi szórakozóhelyről erősen ittas állapotban szállították be a kórházba, ahol már az elhelyezésekor agresszív magatartást tanúsított. Állapotát óránként ellenőrizte egy ápoló, akit hajnali 4 óra körül a férfi minden előzmény nélkül egy magánál tartott késsel megtámadott: a hasa irányába csapott, ennek következtében a kórházi dolgozó könnyebben megsérült.

A nyomozást a XX. kerületi rendőrkapitányság folytatta le, annak nyomán a kerületi ügyészség a férfit még az őrizet ideje alatt bíróság elé állította. A bíróság a váddal egyezően állapította meg a férfi bűnösségét és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt egy év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását három évre felfüggesztette. A tárgyaláson eljáró ügyész fellebbezett az ítélet ellen, letöltendő börtönbüntetést kérve az elkövetőre - áll a közleményben.