Polyák Lilla 16 évvel fiatalabb kollégájába szerelmes

Publikálás dátuma
2016.03.04. 09:50
Forrás: Facebook
Polyák Lilla újra szerelmes, választottja pedig nem más, mint 16 évvel fiatalabb kollégája, a 23 éves Gömöri András Máté. A budapesti Operettszínház művésznője szinte kivirult, amióta rátaláltak egymásra - írja a Blikk.

– Egyszerűen nem értettem, miért ostromol, és rendre lemondtam a felkínált találkozókat. Egyszer aztán beállított a kedvenc kávémmal, ami nagyon jólesett. Egyre többet beszélgettünk, és ez feltűnt a kollégáknak és a darab rendezőjének, Kerónak is. A férjemmel való különválás után jól éreztem magam hármasban a gyerekekkel, nem így terveztem, de olyan erős volt köztünk a vonzalom, hogy be kellett látnom, szükségem van Máté közelségére – nyilatkozott a 39 éves színésznő a bulvárlapnak, megelőzve a pletykákat.

A szerelmes pár másik tagja, Máté is megszólalt: – Tiszta a lelkiismeretem, hiszen én egy független nőbe szerettem bele. Persze belátom, a körülmények miatt nem könnyű ez a szerelem, de mi mindennap megéljük a boldogságot, és úgy tűnik, nem a kétkedőknek lesz igazuk – fogalmazott a színész.

Tavaly decemberben írtuk, hogy húsz év együttlét és tizenöt, házasságban töltött esztendő után Polyák Lilla és Homonnay Zsolt elválnak. Ezután Lillának együtt kellett dolgoznia férje új szeretőjével, egy táncosnővel, volt szerelme ugyanis nem bánkódott sokat a szakítás után. 

Szerző