Előfizetés

Cigarettacsempészt fogtak az M3-ason

Több millió forint értékű zárjegyes és zárjegy nélküli cigarettát találtak a rendőrök egy debreceni férfi kocsijában az M3-as autópályán pénteken - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrségi honlapon.

A közlemény szerint a káli autópálya-alosztály járőrei az ellenőrzött gépkocsi csomagterében 7045 doboz cigarettát találtak. A cigaretták eredetét a jármű 59 éves vezetője nem tudta igazolni.

A rendőrök a debreceni férfit és a több millió forint értékű cigarettát átadták az eljárásban illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal Heves Megyei Adó és Vámigazgatóság munkatársainak.

Szabadul a sorozatgyilkos - Rettegnek a szomszédok

Rettegnek a helyiek, hogy szabadulása után Bene László visszaköltözik Seregélyesre. Volt szomszédja imádkozik, hogy többé ne kelljen látnia a gyilkost - írja a Bors. A 65 éves férfi négy embert ölt meg a társával, Donászi Aladárral. Ők követték el egyebek között a skálás gyilkosságot is.

– Mindenki fél, és azt hiszem, ez érthető. Félünk tőle, és erre minden okunk megvan. Ez az utolsó hely, ahol hosszabb ideig élt, mielőtt elkapták a rendőrök. Itt minden fűszálat ismer, lehet, hogy úgy gondolkozik, nálunk van a legnagyobb esélye az újrakezdésre. A házat, ahol élt, pár évvel az elfogása után az egyik rokona eladta. A vevők teljesen lerombolták az ingatlant, ma egy szép ház áll a tanyája helyén – meséli egy helybéli férfi.

A teljes cikket itt olvashatja!

Árokba borult egy kamion az M7-esen (fotók)

Publikálás dátuma
2016.03.05. 12:05
MTI Fotó: Varga György
Átszakította a útpályákat elválasztó középső szalagkorlátot, majd a másik oldalon állt meg egy Budapest felől érkező, rizst szállító kamion az M7-es autópálya zalakomári szakaszán, a 189-es kilométerszelvénynél, közölte a Katasztrófavédelem.

A pótkocsis szerelvény sofőrje beszorult az összeroncsolódott vezetőfülékébe, őt a nagykanizsai hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani az autópálya főváros felé vezető oldalán.

MTI Fotó: Varga György

MTI Fotó: Varga György