Polyák Lilla vallomása: így hálózta be az Operettszínház színésze

Publikálás dátuma
2016.03.17. 22:33

Po­lyák Lillát sokan féltették, most mégis bol­do­gabb, mint va­laha 16 évvel fi­a­ta­labb kol­lé­gája, Gö­möri And­rás Máté ol­da­lán. A szép szí­nésznő el­árulta, hogyan vette őt le a lá­bá­ról az Ope­rett­szín­ház ifjú szív­tip­rója, akiről sokan azt feltételezték, ugródeszkának használja a már befutott színésznőt.

Minden a Marie Antoinette című musical próbáin kezdődött, amiben szeretőket alakítanak. Bár Máté egyértelműen kimutatta közeledését, Lillának időbe telt, amíg elhitte, újra rátalálhat a boldogság.

"Falat építettem magam köré, és ma már tudom, Máté szépen lassan elkezdte lebontani ezt. Közben harcoltam, védekeztem, pedig éreztem a szenvedélyt. Istenien éreztem magam vele, vágytam arra, hogy beszéljünk, lássuk egymást. De mindezt ráfogtam a darabra, hiszen szeretőket játszunk" idézte fel kapcsolatuk kezdetét Polyák Lilla, akinek egy buliban elcsattant forró csók után mégis szembe kellett néznie az érzéseivel. "Nem tagadhattam tovább! Ám ahogyan kiderült, együtt vagyunk, mindenki le akart minket beszélni a másikról" - mesélte a színésznő a Story magazinnak, aki kitartott szerelmük mellett, és végül egy működőképes kapcsolat született a vonzalomból.

Szerző