Damu neje: "a hírekből tudtam meg, hogy a férjem elhagyott"

Publikálás dátuma
2016.03.19. 11:06
Forrás: Facebook
Először szólalt meg Damu Roland felesége azután, hogy férje bejelentette, hogy elhagyja. A nő vallomásában elárulta, hogy ő is a hírekből tudta meg, hogy a színész szakított vele, pedig Edina a börtönévek alatt végig kitartott szerelme mellett.

"Roland színházi sikereinek nagyon örülök a családommal együtt" - kezdte Edina a Ripostnak nyilatkozva, majd rögtön úgy folytatta: "sajnálatos módon a médiából értesültem róla, hogy a férjem szakított velem, és elhagyott engem."

"Korábbi nyilatkozatából az derült ki, hogy a nyugodt színházi felkészüléseshez van szüksége a budapesti tartózkodására. Itthon is csak azt hangoztatta, hogy csupán ideiglenes költözik el” - mondta Damu felesége, aki már 7 hónapos terhes.

"Hogy Roland és köztem végül is valójában hogyan alakul a további viszony, az a jövő kérdése" - mondta a kismama, akinek így egyedül kell megküzdenie a terhesség minden nehézségével. Edina a bulvárlapnak a terhességéről is beszélt,  miután olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint kismamaként sem hagyta abba az ivást. 

"A korom miatt, és mivel az első  babám, kezdettől veszélyeztetett terhesként kezel az orvos, a védőnő rendszeresen látogat, és felügyeli állapotomat. A baba jól van, rengeteget rugdos már, egyfolytában joggingol. Pszichés problémáim a terhességgel egyidejűleg visszatértek, amire állandó kezelést és segítséget kapok. Időszakosan jelentkező alkoholproblémámat - amire egyáltalán nem vagyok büszke - vállalással kezelem" - mondja Edina, aki cáfolta, hogy alkoholista lenne, de azt elismerte, hogy nehéz helyzetben hajlamos az italhoz fordulni.

Szerző