Újabb kamionbaleset - Ledarálta a korlátot az M0-son (fotók)

Publikálás dátuma
2016.03.22. 13:49
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
A kamion  defektet kapott, a vezető elveszítette uralmát a jármű felett és a szalagkorlátnak ütközött az M0-ás autóút 67-es kilométerszelvényében. A sofőr megsérült, továbbá a szalagkorlátról leváló darabokba egy, a szemközti sávban - a Megyeri híd felé – közlekedő kamion és egy személygépkocsi is beleütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a Megyeri híd felé vezető oldalon a balesettel érintett útszakaszon a rendőrök 2 forgalmi sávon lassítva engedik a forgalmat.Az M1-es autópálya felé vezető oldalon mindkét sávon halad a forgalom, azonban megnövekedett menetidőre lehet számítani- informál a police.hu.

Szerző

Mindent ellopott, ami szembejött - Videó

Publikálás dátuma
2016.03.22. 13:40
Fotó: police.hu
A BRFK eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Roland 45 éves budapesti lakos ellen. A férfi az eddigi információk szerint március 8-án egy XIV., Örs Vezér téri áruház parkolójában három gépjárműből műszaki cikkeket tulajdonított el - írja a police.hu.

A nyomozás eredményeként az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható G. Rolandot március 21-én a Budapest VIII. kerületi lakásán egy konyhaszekrény mögötti rejtekhelyen elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök a rejtekhely átkutatásakor laptopokat, táblagépet, pendrive-okat, bélyeggyűjteményeket, pénzéremgyűjteményeket, sürgősségi esetkocsiból származó teljes mentőfelszerelést, rádió adó-vevő készülékeket, kettő darab fegyvert vagy annak utánzatát, rendőrségi kámzsát, pénzeszsákot, márkás karórákat, különböző ékszereket, valamint gépjármű indítókulcsokat, gépjármű ajtajának blokkolására alkalmas és bűncselekmény elkövetéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le.

Vele szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Forrás: police.hu

Szerző

Újraélesztettek egy nőt Újpesten

Tűz ütött ki egy IV. kerületi földszintes, 40 négyzetméteres lakóház egyik helyiségében kedden, egy idős nőt a tűzoltók doktorszolgálata sikeresen újraélesztett - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta, a Kossuth utcai házból az idős nőn kívül egy fiatal nőt is vizsgálnak még a helyszínen. A tüzet eloltották, jelenleg átvizsgálják az épületet.

Szerző