TV2 - Beteg a Tények: menekül a stáb

Publikálás dátuma
2016.03.29. 19:18
Fotó: Tóth Gergő
Folytatódik a TV2 Tények kálváriája: menekül a régi stáb, helyükre agyonfizetett tévések jönnek a jobboldali médiumoktól. A Comment.com értesülései szerint ezen a héten a Tények szerkesztőségének megmaradt része kompletten beteget jelentett. 

Szinte naponta mond fel valaki Kökény-Szalai Vivien produkciójánál, de a megmaradt újságírók sem önszántukból maradtak: aktív álláskeresés folyik a beszámolók szerint, míg a régiek helyére Fidesz-közeli médiumokból keresnek tagokat, hatalmas pénzeket ígérve. Közben a nézettségi adatokat azt mutatják: ha nem lennének szappanoperák, a közmédia is verné a TV2-őt.

Szerző
Témák
TV2 Tények

Első körben nyert a kegyvesztett

Hiába mondta fel egyoldalúan az V. kerületi önkormányzat a Fidesznél a jelek szerint kegyvesztetté vált milliárdos, Csipak Péter cégével kötött 50 évre szóló közterület-használati szerződést, a Csipak-cég bírósághoz fordult, és az első csatát megnyerte - írta az Origo.

A helyzet ezzel már nemcsak az előzményeket tekintve, de fordulataiban is kísértetiesen hasonlít arra, amikor a fővárosi önkormányzat mondta fel az Orbán Viktorral háborúzó másik milliárdos vállalkozó, Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó hirdető cég 25 évre szóló közterület-használati szerződését. A belvárosi ingatlanfejlesztő 2010-ben a Napi Gazdaság szerint a 32. leggazdagabb magyar üzletember volt, vagyonát 16 milliárd forintra becsülték. Jó viszonyt ápolt Rogán Antal egykori belvárosi polgármesterrel is.

Szerző
Témák
Csipak Péter

Mészáros vőjelöltje is kaszált

A Mészáros Lőrinc vőjelöltje, Pállfy Balázs vezette Körösaszfalt Zrt. egyik érdekeltsége építheti a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) új épületeit - írta a napi.hu.

A Magyar Építők Kft. a rendőrtiszti kar képzéséhez új oktatási épületet és 600 fős kollégiumot építhet fel hatmilliárd forintért. A szerződés értékét előzetesen nettó hétmilliárd forintra becsülte az NKE, a Magyar Építők mellett az Épkar Zrt. és a West Hungária Bau Kft. alkotta konzorcium pályázott.

Szerző