Ismét járható a Ferihegyi gyorsforgalmi út

Befejezték a helyszínelést, így ismét járható a Ferihegyi gyorsforgalmi út Budapesten - közölte Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese.

Korábban az Igló utcánál történt baleset miatt átmenetileg mindkét irányban lezárták az utat.

Szerző

Újraindult a forgalom az Andrássy úton

Újraindult a forgalom az Andrássy úton, amelyet korábban teljes szélességében lezártak a Nagymező utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között, mert a viharos erejű szél megrongálta egy társasház állványzatát - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) az MTI-t vasárnap.

Kisdi Máté, az FKI szóvivője elmondta: a tűzoltók eltávolították az állványzat biztonsági fóliáját, amelybe belekapott a szél, így megszűnt a vészhelyzet.

Szerző

Kerülje el az Andrássy út belső részét!

Lezárták az Andrássy utat a Nagymező utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között teljes szélességében, mert a viharos erejű szél megrongálta egy ház állványzatát - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) és a rendőrség vasárnap kora délután.

Kisdi Máté, az FKI szóvivője elmondta: a szél megbontotta a Nagymező utca és az Opera között álló egyik négyemeletes társasház homlokzatán lévő biztonsági fóliát, amely elmozdította az 50 méter hosszú, négy emelet magas állványzatot. A járókelők és az autók biztonsága miatt le kellett zárni az Andrássy utat. A tűzoltók dolgoznak az állvány rögzítésén.

Szerző