Marsi Anikó megtörte a csendet - "Visszakaptam a hivatásomat"

Publikálás dátuma
2016.04.27. 11:13
Forrás: Tények/Facebook
Hét év után megtörte a csendet Marsi Anikó. A Tényekben május 2-án debütáló műsorvezető a többi között a Borsnak elmesélte, családja hogyan döntött a visszatérésről.

- Meglepő, hogy nem az RTL-nél tér vissza a képernyőre. Tőlük nem kapott ajánlatot?
- Nem.

- Itthon az emberek úgy hiszik, hogy kint mesés életük van, és nem értik, hogy ezt miért adja fel. Valóban ilyen csodás életet élnek?

- Nekem van egy férjem, akivel 13 éve a legnagyobb harmóniában, szeretetben és szerelemben élek. Van két fiunk, akik az életünk értelmét adják! Szóval áldottnak és szerencsésnek érzem magam. Ma, ebben a pillanatban kimondhatom, teljes az életem, hisz’ visszakaptam a hivatásomat is, és nem kellett elvesztenem semmit, mert az előbb említett három férfi sziklaként áll mögöttem.

- Annyira jó ajánlatot kapott, hogy érdemes volt felforgatni érte a családjuk életét?

- Nem forgattam fel a családi életünket! Hoztunk egy közös, családi döntést! Hosszas beszélgetések után, mi négyen, egységesen igennel szavaztunk a megtisztelő felkérésre. Ez egy közös döntés, aminek minden következményét közösen vállaltuk és viseljük. Az ajánlat pedig kivételes volt, hisz’ felkértek a TV2 Tények című műsorának a vezetésére. Már maga az, hogy rám gondoltak, retten­tően jól esett!

- A családja végleg hazatér? Mi lesz a gyerekekkel – ők hol fognak élni, tanulni?

- A családom most nem jön haza. Én fogok ingázni a következő két hónapban, aztán jön a nyári szünet, amikor úgyis mindig itthon voltunk, és ez most sem lesz másként. Utána meg majd meglátjuk. Ma egyszerűen nem tudjuk még ennél pontosabban megmondani, hogy melyikünk hogy bírja a távollétet. Úgy döntöttünk, hogy ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor odaérünk.

A teljes interjút itt olvashatja. 

Szerző