Kórházba került Somló Tamás

Publikálás dátuma
2016.05.09. 09:59
Fotó: Somló Tamás/Facebook
Kórházba került Somló Tamás. Az LGT zenésze pár napja szorul kezelésre, és rajongói, valamint kollégái nagyon féltik őt. A zenész a Blikknek megerősítette, kórházban van, ám kedélyesen annyit válaszolt, kisebb ki­vizsgálás miatt kellett befeküdnie.

– Napok óta csuklottam, nem akart elmúlni, ezért pár vizsgálatot elvégeznek rajtam, de semmi komoly. Hamarosan haza is engednek, nincs ebben semmi érdekes – nyilatkozta Somló.

Somlóért a zenésztársai is aggódnak, tegnap például Charlie is meglátogatta, egy nagy doboz eperrel lepte meg régi barátját és kollégáját. A zenész körülbelül fél órát volt Somlónál, majd Demjén Ferenccel és az ő feleségével, Rebeccával együtt távoztak a kórházból. Barátjuk állapotáról nem kívántak nyilatkozni, csupán annyit kértek, hagyják pihenni szeretett társukat.

Nem véletlen, hogy felkapták a fejüket a rossz hírre barátai, hiszen Somló nemrégiben maga nyilatkozott arról, komoly betegséggel kellett megküzdenie.

– A belemben találtak egy tumort az orvosok. Gyógyszeres kezelést kaptam, és minden hónapban mennem kellett kontrollra. Azt mondta a kezelőorvosom, hogy ha bármilyen rendellenességet érzek, netán legyengülök, akkor jelentkezzek. A gondos orvosi kezelésnek hála, fél-háromnegyed év után teljesen eltűnt a daganat – mondta néhány hónappal ezelőtt a hot! magazinnak az LGT legendája.

Szerző