Halálra gázolt egy embert a győri vonat

Halálra gázolt egy embert a fővárosból Győrbe tartó személyvonat Tatabánya belterületén, az Alsógalla megállóhely közelében - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerdán este.

A közlemény szerint az utasoknak a tatabányai hivatásos tűzoltók segítenek átszállni a mentesítő járatra, mivel a baleset a nyílt vasúti pályán történt. A munkálatokban a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is részt vesz.

Szerző

Lángolt egy teherautó az M3-ason

Lángra kapott egy kisteherautó az M3-as autópályán Mezőcsát közelében, a főváros felé vezető oldal 160-as kilométerénél, a leállósávban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) csütörtökön reggel.

A közlemény szerint a jármű oltásán a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók több egysége dolgozik két vízsugárral. A munkálatok ideje alatt a forgalom félpályán halad a sztráda érintett szakaszán.

Szerző

Elfogták a kalapáccsal támadó körözött férjet

Publikálás dátuma
2016.05.12. 10:06
Fotó: police.hu
Elfogta a rendőrség azt a 32 éves szombathelyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy hétfőre virradóra kalapáccsal támadt alvó feleségére, akinek testén egy éles eszközzel több vágást is ejtett - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Kazmar Enikő elmondta: mivel a férfi elmenekült a helyszínről, a körözést adtak ki ellene. A rendőröknek sikerült elfogniuk, kihallgatása jelenleg is tart. Az MTI tudósítójának rendőrségi forrásból származó értesülése szerint a nő, akit a férfi egy kalapáccsal ütlegelt, már túl van az életveszélyen, de súlyos sérülései miatt további kórházi kezelésre szorul.

Szerző
Frissítve: 2016.05.12. 14:58