Elítélték Demcsák volt férjét

Publikálás dátuma
2016.05.12 18:13
Fotó: Facebook/Demcsák Zsuzsa
Rongálás és testi sértés vádjában bűnösnek találta és elítélte a bíróság Demcsák Zsuzsa volt férjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. A büntetés: pénzbírság - írja a Blikk. 

Az ügy Demcsák Zsuzsa feljelentése alapján indult. Ő azt állította, hogy a férje bántotta, meglopta és összetörte különböző vagyontárgyait. Ez utóbbi vádat nem látta bizonyítottnak a bíróság, a rongálást és a bántalmazást igen.

A műsorvezető hivatalosan már 2014-ben elvált, de ezzel még nem zárult le a pereskedés végérvényesen, hiszen volt férje ellen tovább folyt egy büntetőeljárás lopás, testi sértés és rongálás miatt. Aztán Kiss Józsefet 2015 januárjában minden vádpont alól felmentették.

Az ítélet után Zsuzsa egy megdöbbentő fotót tett közzé Facebook-oldalán. Monoklis képe alá ezt írta: – Ez az, amit annyira szégyelltem. És ez a „csak” pofon? – tette fel a kérdést a műsorvezető. Majd a másodfokú bíróság formai hibákra hivatkozva új eljárást kért az ügyében. 

Szerző

Olyat verekedett két nyúl az út közepén, hogy a nagyatádi mentőknek kellett biztosítani a helyszínt

Publikálás dátuma
2019.04.18 13:27

Szerencsére videó is van az esetről.
Különös esemény szemtanúja volt a nagyatádi esetkocsi személyzete. Tapsifülesek vették birtokba a főutat, akik vélhetően azon vesztek össze, melyikük az igazi húsvéti nyuszi - írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. (Azért jegyezzük meg: így tavasztájt valószínűleg sokkal profánabb dolgok miatt verekednek a nyulak.) "Bajtársaink épp állomáshelyükre tartottak, amikor észlelték az utcai harcot. Azonnal megálltak és gondoskodva az állatok biztonságáról, megkülönböztető jelzés használatával zárták le az utat a vita végéig" - zárul a poszt. Szerencsére a mentők videóra is vették a küzdelmet: 
Témák
nyulak
Frissítve: 2019.04.18 13:32

Saját halálával viccelt a komikus, majd meghalt a színpadon

Publikálás dátuma
2019.04.12 18:49

Mindenki azt hitte, hogy ez is a produkció része.
Színpadon, egy előadás közben halt meg Ian Cognito, brit stand-up komikus - írja a BBC.  Az előadáson azzal viccelt, hogy elképzeli magát, amint sztrókot kap, és amikor magához tér, walesi nyelven beszél. Nem sokkal ezután leült egy székre kapkodta a levegőt, látványosan rosszul volt. A közönség azonban azt hitte, ez is a műsor része és hangos nevetéssel jutalmazta a produkciót. 
Szintén viccnek gondolta a jelenetet Andrew Bird, a konferanszié, aki végül felment a színpadra megnézni, minden rendben van-e. Ahogy elmondta, még ekkor is arra számított, hogy Cognito valami viccel készül. Azt azonban hozzátette, a komikus már a műsor előtt panaszkodott, hogy rosszul érzi magát, de semmiképp nem akarta lemondani az előadást.
Témák
komikus
Frissítve: 2019.04.12 19:23