Előfizetés

"Aputestet" hizlalt magának a nők (egyik) bálványa - Ámuljon!

Publikálás dátuma
2016.06.01. 20:43
Az a híres kölykös mosoly, amikor aputestnek még se híre, se hamva nem volt - Fotó: Kevin Winter - Hulton Archívum/Getty Images/
És tudja egyáltalán, mi az az aputest? Hát mostanában így hívják, ha valaki fiatal kora ellenére kissé elpuhult felsőtesttel próbál hódítani, ami azonban szegény brit sztár­szí­nészt illeti (pletykálkodásunk alanya) ő már hatvan felé közelít. Mégis felróják neki, hogy aputeste van, sőt a Ripost.hu egyenesen azt írja, hogy fél­mez­te­le­nül ki­áb­rán­dító. Hogy miből és miért is ábrándulnánk ki, az gondolom egyéni megítélés kérdése. 

A kilencvenes években nehezen lehetett olyan nőt találni, aki ne ábrándozott volna legalább néhány percig Hugh Grantről - írja a portál. Az idő azonban telik, ( na neee! ) és ma már a hölgy rajongók száma jóval alacsonyabb.

2015-ben - Fotó:  Mark Runnacles/Getty Images

2015-ben - Fotó: Mark Runnacles/Getty Images

 

Sőt valószínűleg tovább fog csökkenni, - kegyetlenkedik tovább a Ripost -  ha meglátják a színészről készült legfrissebb képeket. Hugh és jelenlegi párja, Anna Eberstein, valamint két gyerekük Spanyolországban nyaralnak, ahol a sztár megmutatta az idő múlásától alaposan megváltozott felsőtestét.

Na jó, ezt a gonosz cikket nem is vagyunk hajlandóak tovább idézni, ha van kedvük, itt tovább olvashatják, és a fotót is megnézhetik az aputestű Hugh-ról.