Előfizetés

Somló Tamásról újabb híreket közöltek

Publikálás dátuma
2016.06.06. 10:31
FOTÓ: Molnár Ádám
Bár Somló Tamást kórházba kerülése után még a barátai sem tudták elérni, gyermekének édesanyja azonban a nap 24 órájában mellette van, és családi összefogás mellett a zenész a gyógyulás útjára lépett - értesült a Bors.

Somló Tamás először május elején került kórházba, akkor a zenész úgy nyilatkozott, hogy napok óta csuklott, nem akart elmúlni, ezért pár vizsgálatot elvégeztek rajta az orvosok. Május végén azonban újra kórházba került az LGT zenésze, mert állapota rohamosan rosszabbodott. Somló arra kérte még ismerőseit is, hogy ne látogassák meg. A közeli barátok úgy nyilatkoztak a Borsnak, hogy a zenész maga döntött így. Szerintük ezzel senkit sem akart megbántani, de úgy érzi, ha erősebb lesz, majd maga jelentkezik, hogy bepótolja az elmaradt beszélgetéseket. Még a testvérei is csak telefonon, SMS-ben érik őt el - mesélte a bulvárlap forrása.

Jó hír viszont, hogy Somló állapota stabil. – A család elfogadta, hogy Tamás ismert ember, ezért foglalkoznak vele a lapok, pláne, hogy hivatalos forrásból, azaz tőlük senki nem szólalt még meg – mondta a család barátja. – Az igazság az, hogy mindamellett, hogy Tamás gyenge, az állapota szerencsére stabil. Szerettei azt mondják, a gyógyulás útjára lépett - újságolta a megnyugtató hírt a Bors forrása.