Lezuhant egy férfi az Oszoly-szikláról

Hat méter magasságból zuhant le egy középkorú férfi Csobánka közelében - közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta: a baleset az Oszoly-sziklánál történt. A férfit a mentők a helyszínen ellátták, a pomázi tűzoltók segítségével, hordágyon vitték le mintegy száz-kétszáz métert a mentőautóig - tette hozzá. A férfinak végtagtörései vannak - közölte.

Szerző

Havi 100 százalékos kamat - Uzsorások buktak le

Uzsorásokat fogtak el Salgótarjánban, a házaspár havi százszázalékos kamatra kölcsönzött pénzt rászorulóknak.

A 46 éves férfi és felesége több Salgótarjánban élő, rászorult család helyzetét használta ki. A házaspár az elmúlt években több alkalommal havi százszázalékos kamatra adott kölcsön kisebb összegeket a nehéz körülmények között élőknek, a különösen aránytalan mértékű ellenszolgáltatást tartalmazó megállapodással a sértetteket és családjukat súlyos nélkülözésnek tették ki.
A főkapitányság bűnügyi igazgatósága és a salgótarjáni rendőrkapitányság munkatársai kedden lakásukon fogták el a házaspárt, ellenük üzletszerűen elkövetett uzsora bűntett miatt indítottak eljárást.

Szerző

Motoros ütközött egy furgonnal Nyíregyházán (Fotók)

Publikálás dátuma
2016.06.08. 16:32
FOTÓK: police.hu
Furgonnal ütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi Nyíregyházán - számolt be a balesetről a police.hu. A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

A robogós a Szabolcs és a Malom utca kereszteződésében ütközött össze a furgonnal. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző