Beadja a válókeresetet Damu felesége

Publikálás dátuma
2016.06.11. 11:22
FOTÓ: Facebook
Színész férje hiába bombázza szerelmes üzenetekkel, az asszony képtelen elfelejteni a férje oldalán átélt rossz emlékeit - írja a Blikk.

Edina négy éve, pszichiátriai kezelésük alatt ismerte meg a férjét a kórházban, eleinte boldogok voltak, ám a kapcsolat végérvényesen megromlott.

– Sokkal több rossz dolog történt a házasságunk alatt, mint jó. Ezért nem tudnék már Rolanddal együtt élni, nem bízom benne, nem hiszek neki. Amióta elköltözött, azóta sem bizonyította, hogy megváltozott. Persze egy kapcsolat mindig két emberen múlik, nyilván én is hibáztam, de legalább próbálok változtatni, ám ezt részéről nem tapasztalom - mondja az asszony.

Dr. Mile Attila, Edina ügyvédje a Blikknek elmagyarázta, hogy Damuék válása – különösen, hogy közös megegyezéssel adják be a keresetet – nem lesz bonyolult: – Mivel nincs a házasság alatt közösen szerzett vagyon vagy ingatlan, így ennek megosztásáról nem kell vitázni. A gyermekelhelyezés sem időszerű kérdés még, hiszen jelenleg az édesanya testvére a házasság alatt született közös gyermek gyámja, ám a perben később elkerülhetetlen lesz a szülői felügyeleti jog tisztázása – fejtette ki az ügyvéd.

A teljes cikket itt olvashatja!

Szerző