Előfizetés

Somló Tamás a betegségéről: "hagyjatok már a fenébe!"

Publikálás dátuma
2016.06.21. 13:36
Korábbi felvétel Somló Tamásról. FOTÓ: Népszava
Somló Tamás Kulka Jánoshoz hasonlóan nem szereti, ha gyengének, elesettnek látják, ezért a kórházba kerülése óta elbújt a nyilvánosság elől, sőt barátai elől is. Régi barátja, Kóbor János azonban így is kihúzott belőle pár mondatot, és megerősítette, hogy a zenész jobban van.

„Saját állapotáról majd nyilatkozik Tamás, amint ő akar, de azt mindenképpen megerősíthetem, hogy jobban van, mint amikor még kórházban volt! Amennyire én látom, tényleg túl van a mélyponton! A humora is a régi, azt mondta a telefonban: „Hagyjatok már a fenébe, úgyis összeszedem magamat!” - idézte Somlót Kóbor, aki hozzátette, barátján érezhető volt, hogy még nem szeretne hosszabban beszélgetni.

A régi barát a Színes Ásznak nyilatkozva hozzátette, hogy Somló "olyan, mint a macska, ha beteg, elbújik és csak akkor jön elő, amikor erőre kap. Ismerve őt, itt nemcsak arról van szó, hogy az orvosok a legjobb tudásuk szerint kezelik, Tamás is meg akar gyógyulni és biztos vagyok benne, hogy most is ő győz majd. Lassan, de javul az állapota és amint lesz mondanivalója, biztos vagyok benne, hogy azt tudatja is majd a nagy nyilvánossággal.” - mondta el a lapnak Kóbor.

Somló Tamás először május elején került kórházba, akkor a zenész úgy nyilatkozott, hogy napok óta csuklott, nem akart elmúlni, ezért pár vizsgálatot elvégeztek rajta az orvosok. Május végén azonban újra kórházba került az LGT zenésze, mert állapota rohamosan rosszabbodott. Somló arra kérte még ismerőseit is, hogy ne látogassák meg, a közeli barátok szerint a zenész maga döntött így.