Holttest a kigyulladt ózdi panelban

Holttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt ózdi panellakás konyhájában kedd este - közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Közleményük szerint tűz ütött ki kedd este egy tízemeletes ózdi panelház egyik ötödik emeleti konyhájában, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város Nemzetőr utcájában. Miközben megkezdték a tűzzel érintett lépcsőházban lakó emberek utcára menekítését, a tűzoltók kívülről, egy létrás járműről oltották el a lángokat.

Az érintett lakás konyhájában a tűzoltók egy holttestet találtak, az ember az elsődleges információk szerint a tűzben vesztette életét.

A lépcsőházból összesen tizennégy embert menekítettek ki a tűzoltók, ők a tűzoltási utómunkálatok végeztével térhetnek vissza otthonukba - írták.

Szerző
Témák
Ózd holttest

Halálos motoros baleset a 6-os úton

Meghalt egy motoros, aki szerda reggel személygépkocsival karambolozott a 6-os úton, a 48-as kilométernél, az iváncsai bekötőútnál - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a motorkerékpárral közlekedő 41 éves adonyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a főút forgalma rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban, félpályán halad.

Szerző

Halálos biciklis baleset

Meghalt egy kerékpáros nő, amikor kedd délután személygépkocsival ütközött össze a Békés megyei Dévaványán - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző