Damu Roland meghalt - Persze csak a "régi"

Publikálás dátuma
2016.06.25. 17:56
Fotók: Damu Roland/Facebook
"Az a Damu nincs többé, meghalt. Megtértem, Jézus Krisztus szellemiségében élek. Sokat imádkozom. Élni szeretnék, és egészségben felnevelni a kislányom. Az anyósommal és a sógornőmmel, aki a gondviselője lett, mindent megteszünk, hogy szépen fejlődjön." Ezt mondta a börtönviselt színész a Borsnak.
Fotók: Damu Roland/Facebook

Fotók: Damu Roland/Facebook

Csak másfél-két órát töltök a kislányommal, de azt egy héten négyszer. Így állapodtunk meg a sógornőmmel. Dolgoznom kell, reggel megyek szinkronba, hogy öt körül már Mayánál lehessek - mesél új életéről Damu az interjúban. Amennyire tudom, kiveszem a részem a kislányom gondozásából - teszi hozzá a gondos apa képét mutatva. Közben elmondása szerint a börtönévek alatt megismert, és alkoholproblémákkal küzdő felesége azzal vádolja, pusztán jobb színben akar feltűnni, ezért rak ki a közösségi oldalra kisbabás képeket.

Maya koraszülöttként jött a világra, mert Edina végigitta, -dohányozta a terhességét. Az inkubátor mellett imádkoztam Istenhez, hogy ne vegye el tőlem Mayát. Sokan imádkoztak velem, a fotókat nekik teszem fel - magyarázza.  A kislány anyja egyébként Damu elmondása szerint rendkívül rossz állapotban van, nincs pénze, nincs mit ennie. Vittem neki ételt és pénzt - mondta a színész, Maya édesapja. Az elmúlt hetekben folyamatosan hívogatott éjjel-nappal. Már nem veszem fel. Az anyósom és a sógornőm is tehetetlen, nekik is hazudik. De a legnagyobb gond, hogy a lányával nem foglalkozik - teszi hozzá Damu Roland. 

A teljes interjú itt olvasható.

Szerző