Szelfizés közben harapta össze a gyereket a kutya

Publikálás dátuma
2016.07.15. 18:05
A szelfizés veszélyes - Illusztráció/Thinkstock
Súlyos sérüléseket szerzett egy angol kisfiú, miután egy barátja kutyájával, Degbyvel közös szelfit próbált készíteni. A husky úgy szétmarcangolta a 11 éves gyerek arcát, hogy 21 öltéssel kellett összevarrni - írja a Bors a brit Metro alapján.

A fiú vendégségben volt egyik barátjánál, a kanapén ült, amikor az állat felugrott mellé. Ekkor támadt az az ötlete, hogy egy szelfin örökítse meg arcát közvetlenül a husky pofája mellett. A kutya nem tudta mire vélni a gesztust, a zavaró helyzet  agressziót váltott ki belőle, és megtámadta a kisfiút.

A hegek azóta is látszanak a gyerek arcán, és a kisfiú érthető módon retteg a kutyáktól. A husky gazdáját  200 óra közmunkára és közel 2 millió forintnyi angol fontos kártérítés kifizetésére büntették gondatlanságért.

A szelfikészítés veszélyesebb hobbi, mint a szörfözés a cápák közelében - ismertetett egy összeállítást még tavaly az Origo. A bizarr esetek között található egy szingapúri férfi, aki Balin zuhant le egy szikláról a tengerbe, egy amerikai nő vezetés közben posztolt magáról egy szelfit a Facebookra, ahol azt írta „boldog”, majd összeütközött egy kamionnal, egy houstoni férfi fegyverrel pózolt, és közben véletlenül nyakon lőtte magát.

Szerző