Halálos vonatbaleset Gárdonyban

Halálos vonatgázolás történt Gárdonyban: a péntek esti órákban egy férfit elgázolt egy menetrend szerint közlekedő személyvonat a nyílt vasúti pályán - közölte honlapján a rendőrség.

 A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset Gárdonyban az Őrház utca közelében történt. A férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A vasúti közlekedés az érintett pályaszakaszon a helyszíni szemle ideje alatt szünetelt.

Szerző

Halálra gázoltak egy férfit az 51-es úton

Személygépkocsi gyalogost gázolt szombaton hajnalban az 51-es főúton Dunaharaszti térségében. A gyalogos férfi életét vesztette - olvasható a police.hu-n.

A helyszínelés idejére a rendőrök az 51-es számú főutat teljes szélességében lezárták, kerülni az 510-es számú főúton lehet. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Szerző

Meghalt egy motoros Budafokon (fotók)

Publikálás dátuma
2016.07.23. 09:52
MTI Fotó: Lakatos Péter
Halálos baleset történt pénteken éjjel a főváros XXII. kerületében a Balatoni úton, egy személygépkocsi motorkerékpárral ütközött.

A motort vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - olvasható a rendőrség honlapján. A helyszínelés idejére a rendőrök a Balatoni utat a Dózsa György út kereszteződésétől a Budapest XI. kerület irányába mintegy kétszáz méter hosszan teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

 

Szerző
Frissítve: 2016.07.23. 17:54