Előfizetés

Motoros halál az M6-oson - Csak 25 éves volt

Publikálás dátuma
2016.08.14. 20:34
A kép illusztráció! FOTÓ: Thinkstock
Meghalt egy motorkerékpáros vasárnap az 57-es úton, az M6-os autópálya felhajtójánál, a 25 éves motoros személyautóval ütközött - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.

A baleset Lánycsók és Babarc között, eddig tisztázatlan okból történt. A motoros a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentés és a helyszínelés alatt a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

Brutális karambol az Üllői úton - Rommá törtek az ütköző autók (Fotók!)

Publikálás dátuma
2016.08.14. 14:34
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Frontálisan ütközött két kocsi az Üllői úton, a balesetben egy ember életveszélyesen megsérült. A rommá tört kocsi sofőrjét feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból.

Frontálisan ütközött két személyautó az Üllői úton, a Könyves Kálmán körút feletti felüljárón vasárnap reggel. Egy ember beszorult az egyik járműbe, ezért őt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki - írta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Szolgálat honlapján.

 MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ukrajnában találták meg a Tiszában eltűnt kisfiú holttestét

Publikálás dátuma
2016.08.14. 14:20
Forrás: RTL Klub Híradó
Két hét után, Ukrajnában találhatták meg annak a 15 éves fiúnak a holttestét, aki öccsével még augusztus elsején tűnt el a Tiszában Benknél - számolt be az RTL Klub Híradója.

A 12 éves kisfiút 2 nappal később találták meg, bátyját azonban péntekig keresték. Az előkerült holttestre turisták találtak rá Ukrajna területén, Zsurknál. Az ukrán és hatóságok kiemelték a vízből a testet. Még nem tudták azonosítani a gyermeket, de a vízi mentők szerint szinte biztos, hogy a két hete eltűnt kisfiút sodorta partra a víz.

A rendőrség még vizsgálja, hogy felelős-e valaki a két kisfiú haláláért - hangzott el az RTL hírműsorában.