Előfizetés

Motoros ütközött egy kocsival - Négyen sérültek a 10-esen

Teljes szélességében lezárták a 10-es főutat Süttő közelében, ahol egy személyautó és egy motoros ütközött. A balesetben négyen sérültek meg - közölte a Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délután

Gányai Balázs elmondta, a baleset a 10-es főút 61-es kilométerénél, Süttő után, Esztergom irányában történt.  A rendőrség lezárta az érintett útszakaszt, kerülni a 1126-os úton lehet, Lábatlan felé - tette hozzá.

Tűz a Tiszán - Elemésztettek a lángok egy kabinos hajót

Leégett egy hat méter hosszú, fedett kabinos hajó Tiszafüreden a Szabics kikötőben kedd délután, az egyik szomszéd hajó tulajdonosa, aki megpróbálta a tüzet eloltani, megsérült, a mentők ellátták - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

 S. Tóth Anikó elmondta: a jármű teljesen a lángok martalékává vált, de a tűz nem terjedt át a többi hajóra. 

Drogot áruló pultoslány bukott le a Szigeten

A rendezvény egyik szórakozóhelyének pultosaként drogot áruló nőt fogtak el a rendőrök a Sziget fesztiválon.

A hétfő hajnalban elfogott F. Cs. 26 éves budapesti lakost a közelben található mobil vécében bonyolította le üzleteit. A rendőrök a nő ruházatának átvizsgálásakor 18 kábítószer-tartalmú tablettát találtak, majd foglaltak le. A drogkereskedőt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Emellett a fesztivál területén és környékén még négy embernél találtak kábítószert hétfőn. Három holland férfitól összesen 12 tablettát, egy spanyol állampolgártól 1,6 gramm növényi törmeléket foglaltak le; ellenük kábítószer-birtoklás vétsége miatt indult nyomozás. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható külföldieket előállították és gyanúsítottként kihallgatták őket.