Felborult egy teherautó az M5-ösön, nagy a dugó!

Egy tehergépkocsi felborult hétfő hajnalban az M5-ös autópályán Ócsa közigazgatási területén, a Kecskemét felé vezető oldalon - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.

A tájékoztatás szerint a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszokon rendőri irányítás mellett halad a forgalom. Torlódásra kell számítani. Elsődleges adatok alapján még tisztázatlanok a közúti baleset körülményei - olvasható a honlapon.

Szerző

Négyes karambol Siófoknál

Egy ember súlyosan, három könnyebben sérült, amikor összeütközött négy személyautó vasárnap délután Siófoknál, a 7-es úton az M7-es autópálya csomópontjának közelében - tájékoztatott honlapján a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A közlemény szerint az ütközés erejétől a négy autó közül kettő az árokba csapódott, a tűzoltók a mentéshez több egységgel érkeztek a helyszínre.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján tudatta, hogy az érintett útszakaszon eleinte teljes útlezárás volt érvényben, kerülni az M7-es autópályán lehetett, 14 óra után az útzárat feloldották, a forgalom fél pályán halad.

Szerző

Halálos ütközés Óbudán - Fotók

Publikálás dátuma
2016.08.21. 14:26
MTI Fotó: Lakatos Péter
Egy ember meghalt abban a balesetben, amely szombaton, késő este történt Óbudán, a Vörösvári úton - közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint eddig ismeretlen körülmények között ütközött össze két személyautó a Vörösvári út és a Váradi utca kereszteződésében. A balesetben az egyik autó utasa, egy férfi a helyszínen életét vesztette.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Szerző