Előfizetés

Szakított a magyar sztárpár, pedig már az esküvőt tervezték

Publikálás dátuma
2016.08.22. 15:36
Egy korábbi kép a párról, amikor még minden rendben volt. Forrás: Facebook/Dobrády Ákos
Közel öt év és egy eljegyzés után véget ért a nagy szerelem: szakított Iszak Eszter és Dobrády Ákos, pedig már az esküvőt tervezték, és év elején még a gyerekvállalásról is nyilatkoztak - írja a Blikk.

A Sziget óta lehet hallani a pletykákat, miszerint nincs minden rendben a sztárpár háza táján, a TNT frontembere ugyanis egyedül bulizott a fesztiválon, ráadásul május óta nem is töltöttek fel Facebook-oldalukra közös képet, pedig aktív életet élnek közösségi oldalaikon. 

Iszak Eszter a Blikknek röviden elmondta, hogy a hír igaz, tényleg szakítottak. Vita és harag nélkül búcsúztunk el egymástól. Ami volt, szép volt, de mostanra elmúlt - zárta rövidre a VIVA műsorvezetője.

A lap szerint a pár már fel is mondta a közös budapesti albérletet, ahol hónapok óta együtt éltek.

A pár 2012-ben jött össze egy olaszországi utazás alkalmával, nem sokkal később pedig a csinos műsorvezető már oda is költözött a zenész szentendrei otthonába. 2014-ben eljegyezték egymást, év elején pedig már nem csak az esküvő, de a gyerekvállalás is szóba került.

Mészáros Lőrinc szállodát vett a Balatonnál

Publikálás dátuma
2016.08.22. 15:14
FOTÓ: Népszava
Mészáros Lőrinc felcsúti gázszerelőből lett milliárdos egy hotellel gyarapította ingatlanjainak sorát, most éppen Balatonalmádiban. A napi.hu azt írja, hogy nem csak a Ramada Hotel üzemeltetését, hanem magát az épületet is megszerezte a polgármester egyik cége.

A Magyar Nemzet a múlt héten számolt be arról, hogy a négycsillagos Ramada Hotel and Resort működtetését átvette az Event-Immo Kft. az eddigi üzemeltető Aurora Hotels Kft.-től, de a portál szerint a Mészáros tulajdonában levő R-Kord Kft. a hotel épületét is megvette az Aurora Hotels tulajdonosi körétől.

Azt nem tudni, hogy mennyiért adta el Mészárosnak a négycsillagos hotelt Wossala György és családja, illetve két kínai partnere, Xu Rui és Xu Zhenquing. A Ramadát anno 2,9 milliárdos hitelből újíttatta fel Wossala, a tavalyi árbevétel közel 850 millió forint volt.

Az új üzemeltető nevében Schmidl Péter járt el, de az új üzemeltető cég többségi tulajdonosa a Scentrum Kft., amelynek meghatározó tulajdonosa az a Csík Zoltán, aki az elmúlt hónapokban többször bukkant fel, mint Mészáros bizalmi embere.

A napi.hu úgy tudja, hogy jelenleg a Mészáros-birodalom tulajdonában van az alcsúti Habsburg-kastély, ami még felújítás előtt áll, az egerszalóki Saliris Resort Hotel és a mátraházi Lifestyle Hotel Mátra, ami a Quaestor-csoporttól került hozzá, és már folynak az egyeztetések a Hunguest-hotellánc átvételéről is, ami 19 szállodát foglalna magába.

Az MSZP felszólította a Fideszt

Az MSZP felszólítja a Fideszt, teremtse meg a lehetőségét annak, hogy mindenki ugyanolyan feltételek mellett élhessen szavazati jogával - mondta Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A politikus azt követően nyilatkozott, hogy határozatképtelenség miatt a napirend előtti felszólalások után bezárták az Országgyűlés hétfőre összehívott rendkívüli ülését, így nem került napirendre a választási eljárási törvény módosítása. Szakács László hangsúlyozta: a Fidesz és a KDNP képviselői nem vettek részt az ülésen, ezért nem születhetett meg az a döntés, hogy a külföldön dolgozó magyarok ugyanúgy szavazhassanak, mint a határon túli magyarok. 

Hozzátette: egy kormányzat nem teheti meg, hogy kénye-kedve szerint válogasson, kinek nehezíti és kinek könnyíti meg, hogy leadja voksát. 

A rendkívüli ülést a Jobbik kezdeményezte az MSZP és az LMP támogatásával. Az ellenzéki párt azért javasolt jogszabály-módosítást, hogy minden külföldön élő magyar szavazhasson levélben már az októberi kvótareferendumtól kezdve, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e állandó magyarországi lakhellyel. A kormánypártok előre jelezték, hogy nem értenek egyet a levélben történő szavazás lehetőségének kibővítésével és nem mennek el az ülésre.